Thuis

Reayoung Machining Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Certificaten
Van goede kwaliteit Aluminium die de Dienst machinaal bewerken voor verkoop
Van goede kwaliteit Aluminium die de Dienst machinaal bewerken voor verkoop
Klantenoverzichten
Zij zijn absoluut mooi. Zeer best ooit gemaakt sinds 2008, toen ik hen nog gemaakt in Duitsland had. Enkel uit-relevant u de Duitsers! Ik moet zeggen uw Zwarte het Anodiseren oppervlakte uiterst slijtvast is. Zelfs wanneer de zuren om het zweet van menselijke handen te simuleren, worden toegepast.

—— Sophie

De delen kijken groot, deed u een goed werk op deze.

—— Kris

Deze gaan samen zeer keurig. Het mooie werk, dankt zeer u

—— Kevin

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Wij gebruiken ISO9001: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008 om de kwaliteit van producten te verzekeren. Het kwaliteitspersoneel meet de grootte van elk stuk van het machinaal bewerken van producten, omvatten de meetinstrumenten Digitale beugel, is de Micrometerbeugels, hoogtemaat, Profielprojecto, deze meetinstrumenten regelmatig door de kaliberbepaling van het derde partijlaboratorium, de metingsnauwkeurigheid 0.001mm. om de snelheid van de inspectie te verbeteren, ontwierp de ingenieur een nauwkeurige hulpinspectieinrichting. Wij kunnen het dimensionale metingsrapport verstrekken van het machinaal bewerken van delen.

 

Onze het testen instrumenten omvatten hoogtemeter, digitale hoogtemaat, die projector, microscoop, digitale beugel, spiraalvormige micrometer etc. meten.

 

De hoogtemeter is een instrument wordt gebruikt om de relatieve hoogte ruimtepunten aan de grond te meten die. Het wordt wijd gebruikt in online of partijopsporing. Het kan hoogte, diepte, groefbreedte, binnen en buitendiameter, de afstand van het gatencentrum, de afstand van het ascentrum, vlakheid, verticality, enz. meten.

Reayoung Machining Co., Ltd

 

Het belangrijkste doel van digitale hoogtemaat is de hoogte van het werkstuk te meten. Bovendien wordt het vaak gebruikt om de tolerantiegrootte van vorm en positie te meten, en soms lijnen te trekken.

Reayoung Machining Co., Ltd

 

Het meten van projector is een hoge precisie, een hoog rendement en een hoog betrouwbaarheidsinstrument dat de verwerkingstechnologie van het optische, mechanische, elektronische en computerbeeld integreert. Het kan de contour, de oppervlaktevorm, de grootte, de hoek en de positie van diverse complexe precisiecomponenten efficiënt ontdekken, en micro-opsporing en kwaliteitscontrole uitvoeren.

Reayoung Machining Co., Ltd

 

De microscoop gebruikt het principe van convexe lens om kleine voorwerpen aan de grootte te overdrijven die de menselijke ogen kunnen onderscheiden. Het kan voor de meting en de verrichting van productdetails worden gebruikt.

Reayoung Machining Co., Ltd

 

De digitale beugel is een metend hulpmiddel om lengte, binnen en buitendiameter en diepte te meten.

Reayoung Machining Co., Ltd

 

De spiraalvormige micrometer is een nauwkeuriger hulpmiddel om lengte te meten dan vernierbeugel. Het kan worden gebruikt om lengte aan 0.01mm nauwkeurig te meten, en de metende waaier is verscheidene centimeters.

Reayoung Machining Co., Ltd

 

Wij hebben een volledig systeem voor kwaliteitscontrole van de aankoop van grondstoffen aan de levering van CNC machinaal bewerkte delen gevestigd. Het gehele verrichtingsproces van onze exploitanten wordt in werking gesteld door SOP. IPQC zal elke het machinaal bewerken stap van het product inspecteren om ervoor te zorgen dat het product aan de vereisten voldoet en te werk gaat dan aan het volgende CNC draaiende proces. Wij verstrekken 100%-ware grootteinspectie van het eerste het machinaal bewerken deel. FQC test het product alvorens te verschepen. Techniek en technisch personeel periodiek voor het machinaal bewerken en onderhoudsmontages, geschikte update die hulpmiddel machinaal bewerken. Onze inspectiehulpmiddelen zijn: Digitale beugel, Micrometerbeugels, Hoogtemaat, Profielprojector… De tolerantie kan +/-0.01mm en 0.001mm worden gemeten. Wij verzenden regelmatig de inspectiehulpmiddelen naar derdelaboratorium aan kaliberbepaling.

 

Elke CNC die metaaldelen machinaal bewerken zal strikt drie inspecties uitvoeren: „Eerste Inspectie“, „Inspectie Ter plaatse“ en „Voltooiingsinspectie“. Het inspectiewerk wordt dicht gecombineerd met de procesbeheersing, zodat de kwaliteitsproblemen of de mogelijke kwaliteitsproblemen in elk proces niet kunnen worden gelaten gaan, en de ongeschikte producten niet in de volgende orde of uit de fabriek kunnen worden gezet, om het doel van procesbeheersing te bereiken.

Certificaten
 • Reayoung Machining Co., Ltd

  Standaard:SGS Detection of 304 Materials

  Aantal:CANEC1800150901

  Uitgiftedatum:2018-01-11

 • Reayoung Machining Co., Ltd

  Standaard:Proof of 6061-t6 Aluminum Material

  Uitgiftedatum:2017-11-01

 • Reayoung Machining Co., Ltd

  Standaard:SGS Detection of 6061-T6 Materials

  Aantal:SZXEC1801178901

  Uitgiftedatum:2018-08-02

 • Reayoung Machining Co., Ltd

  Standaard:Proof of H62 Brass Material

  Uitgiftedatum:2017-09-23

 • Reayoung Machining Co., Ltd

  Standaard:SGS Detection of H62 Materials

  Aantal:CANEC1500697250

  Uitgiftedatum:2015-01-17

Contactgegevens
Reayoung Machining Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Bill

Tel.: +86 13928436173

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)