Thuis ProductenRoestvrij staal die de Diensten machinaal bewerken

Hoge Precisieroestvrij staal Cnc die de Dienstenoem Draaiende Delen voor Motor machinaal bewerken

Certificaten
Van goede kwaliteit Aluminium die de Dienst machinaal bewerken voor verkoop
Van goede kwaliteit Aluminium die de Dienst machinaal bewerken voor verkoop
Klantenoverzichten
Zij zijn absoluut mooi. Zeer best ooit gemaakt sinds 2008, toen ik hen nog gemaakt in Duitsland had. Enkel uit-relevant u de Duitsers! Ik moet zeggen uw Zwarte het Anodiseren oppervlakte uiterst slijtvast is. Zelfs wanneer de zuren om het zweet van menselijke handen te simuleren, worden toegepast.

—— Sophie

De delen kijken groot, deed u een goed werk op deze.

—— Kris

Deze gaan samen zeer keurig. Het mooie werk, dankt zeer u

—— Kevin

Ik ben online Chatten Nu

Hoge Precisieroestvrij staal Cnc die de Dienstenoem Draaiende Delen voor Motor machinaal bewerken

China Hoge Precisieroestvrij staal Cnc die de Dienstenoem Draaiende Delen voor Motor machinaal bewerken leverancier
Hoge Precisieroestvrij staal Cnc die de Dienstenoem Draaiende Delen voor Motor machinaal bewerken leverancier Hoge Precisieroestvrij staal Cnc die de Dienstenoem Draaiende Delen voor Motor machinaal bewerken leverancier Hoge Precisieroestvrij staal Cnc die de Dienstenoem Draaiende Delen voor Motor machinaal bewerken leverancier

Grote Afbeelding :  Hoge Precisieroestvrij staal Cnc die de Dienstenoem Draaiende Delen voor Motor machinaal bewerken

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Modelnummer: Mss-021

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: spotprent
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000 PCs per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Roestvrij Staal Oppervlaktebehandeling: Gepassiveerd
formaat: φ21*5 Torlerance: 0.01mm
Het machinaal bewerken van type: Draaien Toepassing: Motor

OEM Precisie Draaiende Delen voor Motor

 

Dit is een OEM precisie draaiende delen voor motor. Zoals wij het weten, zijn de grootte en de materiële vereisten van de motor zeer strikt. De nauwkeurigheid van deze OEM precisie draaiende delen voor motor kan 0.01mm bereiken, en wij hebben ook roestvrij staal gepassiveerd.

 

Precisie die Mogelijkheden machinaal bewerken

Materialen Onze materiaal en exploitanten zijn goed berijmd in de meeste machinebewerkbare materialen. Wij hebben één van de grootste inventarissen van messing in het Midwesten evenals 12L14, T303 en vele anderen. Wij draaien hexuitdraai, ronde, vierkants en buisvoorraad. Onze machinisten zijn hoogst deskundig, en onze faciliteit steunt alle secundaire verrichtingen noodzakelijk om uw project te voltooien.

 

 • Aluminium
 • Messing
 • Eco Brass®
 • Brons
 • Gietijzer dura-Bar™
 • Staal
 • Hulpmiddelstaal
 • Roestvrij staal
 • Teflon
 • Nylon
 • Acetal
Techniek Wij stemmen in met de kans om onze klanten in productontwerp bij te staan. Onze ingenieurs zullen met u werken om maximumontwerp voor productie en assemblage (DFMA) te verzekeren. Wij hebben ook binnenshuis de modelmogelijkheden van SLA. Onze ingenieurs werken met de volgende software:

 

 • AutoCAD
 • SolidWorks
 • Eigenschapcam
 • Proe
 • Deelmaker
 • Uitvinder
Secundaire Verrichtingen Om juiste oppervlakte te verzekeren eindig en om de best mogelijke levertijden aan te bieden hebben wij binnenshuis mogelijkheden te verstrekken:

 

 • Het schoonmaken
 • Het trillings deburring
 • Passivering
 • Harperizing

Onze gekwalificeerde verkoperspartners bieden aan:

 • Plateren
 • Het schurende vernietigen
 • Het ultrasone schoonmaken
 • Thermo-deburring
 • Electro-polishing
 • Laser het merken

 

Het machinaal bewerken van Materiaal
CNC Malencentrum CNC het Machinaal bewerkende Centrum is samengesteld uit mechanisch materiaal en CNC systeem, dat voor hoog rendement geautomatiseerde werktuigmachines om complexe delen machinaal te bewerken geschikt is. Zijn uitvoerige het machinaal bewerken capaciteit is sterk, kan het werkstuk meer voltooien die inhoud na één machinaal bewerken vastklemmend, en de het machinaal bewerken nauwkeurigheid is hoog. De nauwkeurigheid van CNC Machinaal bewerkend Centrum kan ±0.01mm bereiken. De maximum het machinaal bewerken grootte van CNC Machinaal bewerkend Centrum is 1100mm*600mm*500mm, en de minimum het machinaal bewerken grootte is 2mm*2mm*2mm.
CNC Draaibank De CNC draaibank die automatisch de verwerkte delen volgens het voorgeprogrammeerde het machinaal bewerken programma machinaal bewerken. CNC de draaibank heeft de kenmerken van hoogte machinaal bewerkend nauwkeurigheid, kan lineaire en booginterpolatie, en automatische snelheidsverandering doen tijdens hardware het machinaal bewerken. CNC de draaibank heeft goede starheid, hoge precisie in productie en hulpmiddel plaatsend, en kan handcompensatie en automatische compensatie gemakkelijk en nauwkeurig ingaan. Daarom kan het machinaal bewerkend delen met hoge dimensionale nauwkeurigheidsvereisten. De nauwkeurigheid van CNC Draaibank kan ±0.01mm bereiken. De maximum het machinaal bewerken grootte van CNC Machinaal bewerkend Centrum is φ200mm, en de minimum het machinaal bewerken grootte is φ2mm.
Malenmachine De malenmachine verwijst hoofdzakelijk naar de werktuigmachine die malensnijder gebruikt om diverse oppervlakte van werkstuk te verwerken. De malenmachine moet malensnijder aan malenwerkstuk gebruiken. Gewoonlijk, is de belangrijkste motie van malensnijder roterende motie, en de beweging van werkstuk en malensnijder is voermotie. Het kan niet alleen vliegtuig en groef, maar ook diverse gebogen oppervlakten en toestellen verwerken.
Gewone Draaibank De gewone draaibank is een horizontale draaibank die vele soorten werkstukken zoals assen, schijven, ringen kan etc. verwerken. Het wordt vaak gebruikt om de binnen en buiten draaiende oppervlakten, de eindgezichten en de diverse interne en externe draden van werkstukken te verwerken. De overeenkomstige hulpmiddelen en de toebehoren worden gebruikt, en het boren, het uitboren, het onttrekken en het breien kunnen ook worden uitgevoerd. Deze draaibank wordt hoofdzakelijk manueel in werking gesteld door arbeiders met lage productieefficiency en is geschikt voor single-piece, klein-partijproductie. De nauwkeurigheid van gewone Draaibank kan ±0.01mm bereiken. De maximum het machinaal bewerken grootte van CNC Machinaal bewerkend Centrum is φ400mm, en de minimum het machinaal bewerken grootte is φ2mm.
Het onttrekken van Machine Het onttrekken van machine is een soort mechanisch het machinaal bewerken materiaal dat interne draad, schroef of gesp op de binnenoppervlakte van gaten van diverse delen met verschillende specificaties, zoals shell, eindgezicht kan etc. verwerken van materiaal, noot, flens.

 

Testend Instrument
Hoogtemeter De hoogtemeter is een instrument dat wordt gebruikt om de relatieve hoogte ruimtepunten aan de grond te meten. Het wordt wijd gebruikt in online of partijopsporing. Het kan hoogte, diepte, groefbreedte, binnen en buitendiameter, de afstand van het gatencentrum, de afstand van het ascentrum, vlakheid, verticality, enz. meten.
Digitale Hoogtemaat Het belangrijkste doel van digitale hoogtemaat is de hoogte van het werkstuk te meten. Bovendien wordt het vaak gebruikt om de tolerantiegrootte van vorm en positie te meten, en soms lijnen te trekken.
Het meten van projector Het meten van projector is een hoge precisie, een hoog rendement en een hoog betrouwbaarheidsinstrument dat de verwerkingstechnologie van het optische, mechanische, elektronische en computerbeeld integreert. Het kan de contour, de oppervlaktevorm, de grootte, de hoek en de positie van diverse complexe precisiecomponenten efficiënt ontdekken, en micro-opsporing en kwaliteitscontrole uitvoeren.
Microscoop De microscoop gebruikt het principe van convexe lens om kleine voorwerpen aan de grootte te overdrijven die de menselijke ogen kunnen onderscheiden. Het kan voor de meting en de verrichting van productdetails worden gebruikt.
Digitale beugel De digitale beugel is een metend hulpmiddel om lengte, binnen en buitendiameter en diepte te meten.
Spiraalvormige micrometer De spiraalvormige micrometer is een nauwkeuriger hulpmiddel om lengte te meten dan vernierbeugel. Het kan worden gebruikt om lengte aan 0.01mm nauwkeurig te meten, en de metende waaier is verscheidene centimeters.

 

Extra Informatie
Assemblage Wij bieden ook een volledige assemblageafdeling aan waar uw machinaal bewerkte componenten omhoog met gestempeld en/of injectie gevormde kunnen worden aangepast delen van onze andere afdelingen om een gedeeltelijke montage te produceren klaar voor uw installatie.
Kwaliteit Wij gebruiken ISO9001: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008 om de kwaliteit van producten te verzekeren. Het kwaliteitspersoneel meet de grootte van elk stuk van het machinaal bewerken van producten, omvatten de meetinstrumenten Digitale beugel, is de Micrometerbeugels, hoogtemaat, Profielprojecto, deze meetinstrumenten regelmatig door de kaliberbepaling van het derde partijlaboratorium, de metingsnauwkeurigheid 0.001mm. om de snelheid van de inspectie te verbeteren, ontwierp de ingenieur een nauwkeurige hulpinspectieinrichting. Wij kunnen het dimensionale metingsrapport verstrekken van het machinaal bewerken van delen.
Recycling Steunt de specialiteit Geïntegreerde Diensten recyclingsinspanningen. Waar mogelijk worden al scherp vloeistoffen en het vijlsel gerecycleerd. Wanneer het gebruiken van klant geleverd materiaal, kunnen wij vijlsel terugkeren wanneer besproken vooruit productie.

 

Contactgegevens
Reayoung Machining Co., Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)